LIFE

Waarmee je ook moeite ondervindt op een bepaald moment in je leven, daarbij kan een lifecoach je even begeleiden. Misschien heb je een heel specifieke aanleiding waar we meteen mee aan de slag kunnen. Of eerder een vaag gevoel dat de dingen in je leven niet lopen zoals je het zou willen, en wil je ‘gewoon gelukkig’ zijn.
Lifecoaching is een investering in jezelf, 100% selfness. Het laat je kijken naar wie je nu bent, wie je kan worden en wat je wil bereiken. Het ondersteunt je om een betere en gelukkigere versie van jezelf te worden. Daarbij hoeft het niet om levensloopvragen of zingeving te gaan. Een lifecoach is ook een soort klankbord, iemand waarbij je helemaal jezelf kan zijn zonder oordeel.

Mijn coaching is niet zweverig of schreeuwerig maar pakt alledaagse persoonlijke, relationele of werkgerelateerde problemen praktisch aan. Het is een doelgerichte begeleiding die helpt om oplossingen te formuleren. Daarbij hanteer ik een intuïtieve, directe en soms confronterende stijl die als verlossend en energiegevend wordt ervaren.

Elk contact is uniek en zeer persoonlijk en verloopt in een vertrouwelijke en integere sfeer. De duur en frequentie van elk traject wordt telkens volledig bepaald in samenspraak. Ook na één sessie kan iemand al inzichten mee naar huis nemen en verandering aanbrengen in zijn leven.


Just shoot als je vragen hebt over zaken als:

  • studie- en jobkeuze
  • verhoging zelfvertrouwen, assertiviteit en communicatievaardigheden
  • verbetering relaties en conflicthantering
  • mindfullness, persoonlijke balans en stressmanagement
  • ...