Ik heb Babs ervaren als een van mijn cursisten die heel leergierig en gepassioneerd was om dit vak te kunnen uitoefenen. De taken die werden opgedragen heeft ze steeds met veel plezier gedaan, ze stelde heel veel vragen waardoor duidelijk was dat ze echt wilde uitblinken om voor dit vak te gaan. Ik kan zeggen dat tijdens de praktijkoefeningen zij op een hele spontane en aangename manier haar stageklanten benaderde en heel duidelijk kon verwoorden waarom een bepaalde kleur, stijl of snit niet goed was of juist helemaal top! Zij heeft de intensieve opleidingen dan ook met glans afgewerkt en is meer dan een bekwame styliste, met een hart voor de klant, en ze doet dit met haar eigen creatieve stempel.

May Schellekens- Personal ACS’ents.

Na mijn tweede zwangerschap had ik enkele complexen. Dankzij jou voel ik me terug goed in mijn vel! Om concreet te zijn: op 1,5maand tijd ben ik 9,5cm vermagerd aan mijn billen ik al 4cm aan mijn buik. Als dat geen voorbeeld is. Ook jouw kledingadvies is top! Ik weet wat ik wil, ben zelfzeker en voel mij goed zoals ik nu ben. Thanks!

- Soelaika (28)


Heel erg bedankt voor het mooie werk dat je met mij gedaan hebt. Ik ben met mijn kleur- en stijlpaspoort naar een boutique geweest en de mevrouw was er helemaal van aangedaan. Ze heeft vlijtig gezocht naar de juiste snits en passende kleuren.

- Patricia (49)


Elke keer een super shopping-ervaring! Telkens weer een lievelingsstuk bij. Nooit nog miskopen. Soms als je voor je kleerkast staat en er spreekt je niets meer aan: met een advies en met de aankoop van 1 stuk kun je weer veel nieuwe, leuke creaties dragen!

- Charlotte (25)


Nu ik de juiste haarkleur kies voor mijn balayage bij de kapper, komen de kleuren van mijn gezicht beter tot uiting en hoef ik minder make up te gebruiken.

– Nicole (54)


Het is niet omdat je ouder wordt dat je er niet mooi mag uitzien. Maar dit had ik niet verwacht! Daarom wou ik na mijn kleuranalyse ook een stijladvies, een garderobeplanning en personal shopping. Wat ik iedereen kan aanraden is om het zeker 1 keer in je leven te doen. En dan koop je voor jezelf veel bewuster. Goede raad: gewoon doen!

- Margo (71)


Ik was wel benieuwd, want ik wist niet wat ik mocht verwachten van mijn kleuradvies. Ik voelde me snel op mijn gemak bij jou. We bekeken samen de kleur van mijn ogen, mijn haar, mijn huid. Zo verschillend met die van jou. Nog nooit bij stilgestaan. Bij het drapperen van de stoffen zag ik naarmate er meer kleuren volgden wat het met me deed. Leuk! Soms wel verrassend! ‘Ja die is mooi’ tot ‘oei, helemaal niet’… Mijn persoonlijk kleurenboekje heb ik altijd bij me. En ik gebruik het eigenlijk bij elke aankoop! Het is een geweldige hulp. Ook mijn garderobe past nu veel beter bij elkaar. Ik kan meer dingen combineren.

De positieve commentaren als ik een kleedje draag of gewoon alledaagse kleren zijn echt wel leuk om te horen! Je straalt, je ziet er goed uit, mooi kleedje’ Wie hoort dit niet graag zeggen. Ik ben blij dat ik dit advies heb gekregen van jou. Dit is een echte aanrader!! Nog veel succes Babs!!

– Evy (30)